Coaching

Een persoonlijk gesprek kan zo verhelderend zijn

Individuele begeleiding kan je helpen tot mooie inzichten te komen op een bepaalt moment in jouw leven. Inzichten waarmee je met plezier en innerlijke tevredenheid verder en vooruit kan.

Er wordt op een interactieve manier samen gewerkt aan een gewenste verandering in jouw leven. Het is een verbond sluiten met jezelf om aan de slag te gaan met jouw gedachten. Heel leuk om te doen en met verrassende resultaten.

Intakegesprek

Specifieke begeleiding begint altijd met een intakegesprek, aan de hand waarvan een verdere praktische aanpak kan worden gestart.

Het eerste gesprek duurt ongeveer 1 uur. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Laten we eerst samen ervaren of er een “klik” is.

Gespreksduur

De gesprekken duren tussen de 45 en 60 minuten.

Ze zijn in de praktijkruimte Kitskensdal 13 te Roermond.

Wat cliënten zeggen

 • Door mijn burn-out zag ik het niet meer zitten. Dankzij de coaching van Jos heb ik weer energie en het gevoel dat ik leef. Het leven heeft weer zin voor mij!
  Agnes
 • Je hebt mij letterlijk en figuurlijk in de spiegel laten kijken. Het was niet gemakkelijk, maar dankzij jou ben ik weer veel sterker geworden
  Jan
 • Door het verlies van mijn baan was ik mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde kwijt. Door de sessies bij jou heb ik dit weer terug gevonden. Ik sta weer sterk op eigen benen en heb zelfs een nieuwe baan. Dankjewel Jos!
  Judith
 • Door de directe wijze van coachen heeft Jos mij wakker geschud. Ik ben weer kapitein op eigen schip!
  Monique