Jos

 

Coaching praktijk

Mijn naam is Jos van den Heuvel. Ik ben in 1953 in Heerlen geboren en woon sinds een aantal jaren, samen met Wilma, in Roermond. In 2008 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Vernieuwend Denken. Sindsdien werd ik me er steeds meer van bewust, dat mijn manier van denken de oorzaak was van veel stress, confrontaties en negatieve gevoelens. Al die negatieve gedachten hebben onder andere geleid tot een burn-out.

Vernieuwend Denken

Heeft me geleerd anders naar mezelf en naar mijn omstandigheden te kijken. Bewust te zijn van gedachten en wat deze met je doen en deze te veranderen waar dat nodig is. En eerlijk gezegd, het voelt veel prettiger en het leeft veel gemakkelijker.

Zo heb ik ontdekt dat ik weer “kapitein op mijn eigen schip” kan zijn. Ik alleen bepaal wat ik denk en voel en niemand anders. Door anders te gaan denken, ben ik anders gaan leven.

Trainersopleiding

Sinds de eerste kennismaking met de keuze van anders denken, ben ik me er steeds meer in gaan verdiepen. Ik heb een 2-jarige trainersopleiding Vernieuwend Denken gevolgd, naast diverse andere cursussen en workshops. Net als een goede voetballer moet blijven trainen, blijf ook ik me trainen en verder ontwikkelen.

Hiervoor zoek ik steeds naar aanvullingen om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden.

Ik wil mijn kennis delen

Ik heb ervaren dat het leven veel makkelijker kan zijn als je anders over situaties c.q. gebeurtenissen denkt. Dat gun ik iedereen. Daarom wil ik graag mijn kennis en ervaringen delen en uitdragen. Doordat ik vervroegd met pensioen ben gegaan heb ik meer tijd gekregen. Deze tijd steek ik o.a. graag in mijn coaching praktijk die ik een aantal jaren geleden ben gestart..

Mijn jarenlange coaching-ervaring bij het CBS komt goed van pas. Ik heb op diverse manieren, zowel individueel als in groepsverband, met mensen gewerkt. Dit geeft mij energie en doe ik met plezier en enthousiasme. In mijn coaching praktijk ligt de focus op het geven van een groepscursus (training) “Vernieuwend Denken”.

Dit doe ik niet alleen omdat ik dit leuk vind, maar ook omdat ik op deze manier meer mensen bereik. Ik ben er trots op te kunnen zeggen, dat ik al in meerdere cursusgroepen – naar volle tevredenheid – de theorie van ‘Vernieuwend Denken” heb mogen overdragen.